Hallo!

Ik ben Lizzie Kean, geboren en getogen in Edinburgh, Schotland.

Na een carrière als theatercomponiste in de UK ben ik gevraagd om naar Eindhoven te komen om daar aan de slag te gaan. Dit heb ik gedaan tot ongeveer 10 jaar geleden. Op een gegeven moment werd ik regelmatig gevraagd voor vertaalklussen en dat beviel me enorm. Met Engels als moedertaal had ik natuurlijk een lichte voorsprong! 😉 Ik heb toen besloten om mijn Bachelor te halen zodat ik officieel aan de slag kon als vertaler/copywriter en trainer Engels.

Ik houd ontzettend van Italië en de Italiaanse taal. Ik heb de taal gestudeerd in Rome (DILIT School) en het examen op C1-niveau gehaald.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ik ben nog steeds theatermaker, muzikant, singer/songwriter, vocaal coach/trainer, docent zang/drama én arrangeur!

Het leven draait niet alleen om geld verdienen, daarom vertaal ik ook regelmatig voor Trommons, een non-profit organisatie. Check de website, zij doen echt heel goed werk!

Wat kan ik voor je doen?